Wat klanten zeggen
Het commentaar van onze klanten

Wat klanten zeggen.

Wij vinden dat wij goed werk leveren en dat u bij ons aan het juiste adres bent.

Dat is echter onze eigen, bescheiden mening. Bent u benieuwd wat klanten zeggen over Binnendijk & Van Rijsbergen? U kunt onderaan deze pagina het commentaar van enkelen van onze klanten lezen! Klik hiervoor op de verschillende kaders.

Facebook

Sinds enige tijd kunt u ons vinden op Facebook! Naast de wekelijkse ‘rentewekker’ en ander interessant nieuws kunt u daar ook lezen wat de klanten van ons vinden.

Wat is uw mening?

Bent u tevreden over onze dienstverlening? Dat horen wij graag! Indien u wilt, kunt u een berichtje achterlaten op onze Facebook-pagina of ons een e-mail sturen. Schroom ook niet om anderen over uw positieve ervaringen te vertellen. In dit verband wijzen wij u graag op de mogelijkheid om klanten naar ons te verwijzen. Zorgt u voor een nieuwe klant voor ons? Dan belonen wij u met een diner-bon of VVV-bon ter waarde van € 50,00.

Heeft u een klacht?

Bent u niet tevreden of heeft u een klacht? Dan stellen wij het op prijs als u dit aan ons laat weten. Wij nemen uw commentaar zeer serieus en zullen ons uiterste best doen om uw klacht naar tevredenheid op te lossen. Eventuele klachten kunt u mailen naar de directie (mark@bevr.nl).

mat

positive review  Fijne service. Er wordt de tijd genomen om een passende offerte te maken.

Jos van der Meij Avatar Jos van der Meij

Hypotheekadviseur heeft ons uitstekend geholpen tot nu toe! Altijd bereikbaar, uitstekende communicatie, alle geduld, wat voor starters heel fijn is. Als we vijf keer belden voor dezelfde vraag, was het geen probleem. Wij zijn zeer tevreden en prijzen Binnendijk & Van Rijsbergen zeker aan.

Cindy de Heer - Mulder Avatar Cindy de Heer - Mulder

Altijd prettig contact! De afstand Katwijk,Rijssen is zeker geen probleem. Dus kortom, prima assurantie kantoor om mee te werken. Ja toch! alles goed!

Hermen Pas Avatar Hermen Pas

Altijd prettig contact met Ron én Nelleke tijdens het proces rondom onze hypotheekaanvraag. Ze zorgen voor snelle terugkoppeling, reactie op vragen en altijd bereid mee te denken. Prima service!

Ilona Ouwehand Avatar Ilona Ouwehand

Bedankt voor het duidelijke en fijne adviesgesprek! Ron, ontzettend bedankt�

Chanien Olsthoorn Avatar Chanien Olsthoorn

Wij hebben het contact met de adviseur en dossier behandelaar als zeer prettig ervaren. Goede hulp, adviezen en snelle schakeling bij het afsluiten van onze hypotheek. Joost en Kees, hartelijk dank voor jullie hulp en inzet bij het regelen van onze financiering voor ons droomhuis!

Denise Slappendel Avatar Denise Slappendel

Hartelijk dank voor jullie advies en goed zaken doen bij het afsluiten van onze hypotheek

Johan Westmaas Avatar Johan Westmaas

Fantastisch bedrijf met een team die je persoonlijk te woord staat. Je kunt ze altijd bellen, ze nemen de tijd voor je en zorgen voor passende oplossingen. Onze complimenten!

Annemarie Den Breejen Avatar Annemarie Den Breejen

Bij deze willen wij de medewerkers van Binnendijk & van Rijsbergen bijzonder complimenteren voor de voortreffelijke wijze waarop wij geadviseerd zijn bij de aankoop van ons nieuwe huis. Wij kunnen een ieder aanraden gebruik te maken van jullie deskundigheid. Nogmaals, hartelijk dank. Fam. H. Hendrikse

Marja Hendrikse-blom Avatar Marja Hendrikse-blom

Wilden een nieuwe rechtsbijstand verzekering die wij bij jullie hebben afgesloten, erg goed geholpen met heel veel kennis van zaken.

John van der Reijden Avatar John van der Reijden

Super goede service, ik moest papieren met spoed invullen, maar met mijn ploegendienst was dat voor Binnendijk& van Rijsbergen geen enkel probleem, ik kon gerust s'avonds na mijn werk dit met hun oplossen. In een woord echt geweldig�

Maarten Ouwehand Avatar Maarten Ouwehand

Onze hypotheek en verzekeringen zijn geregeld via Binnendijk & Rijsbergen. Wordt altijd super geholpen en als ik vragen heb kan ik altijd snel bij hun terecht. Fijn bedrijf met mensen waarbij ik me vertrouwd en gerespecteerd voel. Ik ga er nooit meer weg! Zeker een aanrader.

Natasja Hendriksen Avatar Natasja Hendriksen

Wij zijn super goed geholpen door de medewerkers van uw bedrijf! Wij zijn echt heel blij met de super service, zonder de hulp van de medewerkers had het een stuk lastiger geweest! Het is zeker weten een aanrader om zaken te doen met Binnendijk & van Rijsbergen.

Chris Plug Avatar Chris Plug

Duidelijk, deskundig en ze nemen de tijd voor je! Als je dan ook nog prettig contact hebt met elkaar is het gewoon uitstekend!

Alphons Mauritz Avatar Alphons Mauritz

Geweldige service! Ze hebben zeker de laatste tijd veel voor ons betekend. Vriendelijk en behulpzaam personeel en goed advies op maat!

Marieke Hovingh Avatar Marieke Hovingh