recht-en-plicht-verzekeringen

Verzekeringen
Rechten en Plichten

Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven

Veroorzaakt u (of een werknemer van u) schade aan anderen? Dan kunt u aansprakelijk gesteld worden voor de gevolgen. Ook uw werknemers kunnen schade of letsel oplopen waarvoor u aansprakelijk bent. De financiële gevolgen kunnen enorm zijn. Een goede aansprakelijkheidsverzekering is dan ook onmisbaar.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Een gewone aansprakelijkheidsverzekering biedt dekking als er sprake is van materiele schade of letsel. Er kan echter ook sprake zijn van pure financiële schade, zonder dat er iets “kapot” is. Hierbij moet u denken aan een verkeerd advies waardoor een klant schade lijdt. Of een ander soort beroepsfout waarvoor u aansprakelijk gesteld kan worden door een klant. Het hangt af van uw beroep en werkzaamheden of u een dergelijke verzekering nodig heeft.

Rechtsbijstandverzekering Bedrijven

Soms zijn conflicten niet te vermijden. Sommige conflicten kunnen helaas dusdanig oplopen dat u behoefte heeft aan juridische hulp. In zo’n geval is het prettig om een rechtsbijstandverzekering te hebben. De rechtsbijstandsverzekeraar verdedigt uw belangen en zorgt ervoor dat u uw recht haalt. Zonder torenhoge rekeningen van een advocaat.

Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering

Als u een transportbedrijf heeft en spullen van klanten vervoert dan loopt u het risico dat u een keer aansprakelijk gesteld wordt. Het kan gaan om beschadiging, diefstal of verlies van de lading. Of schade doordat de spullen te laat door u worden afgeleverd. Met een vervoersaansprakelijkheidsverzekering bent u beschermd tegen dit soort schadeclaims.

schaakstuk-rechten-verzekeringen
null

Een vrijblijvend adviesgesprek voor verzekeringen?

» Oriëntatiegesprek is kosteloos;
» Geheel vrijblijvend;
» 100% onafhankelijk;
» Bij u op kantoor, of bij ons.
Afspraak maken »
Bel mij terug »