polischeck2

Zakelijke verzekeringscheck
Zijn uw verzekeringen nog wel actueel of kan het misschien goedkoper?

Heeft u elders al verzekeringen lopen?

Laat ze door ons controleren!

Neem contact met ons op (door middel van onderstaand contactformulier) en laat ons vrijblijvend uw verzekeringen bekijken! Wilt u weten waarop wij uw verzekeringen checken? Onder het contactformulier vindt u alle informatie.

Vraag de gratis Polischeck aan!

Polischeck

Wat is de polischeck?

Bij een Polischeck bekijken wij uw verzekeringen en u ontvangt een objectief advies. In veel gevallen kunnen wij u wijzen op verbeteringen en besparingen. Het komt echter ook vaak genoeg voor dat alles netjes geregeld is en dat er niets te verbeteren is. In dat geval vertellen wij dit natuurlijk ook. Een Polischeck is gratis en vrijblijvend.

Het komt veel voor dat wij betere en/of goedkopere verzekeringen voor onze klanten kunnen afsluiten. In zo’n geval kunt u besluiten om uw bestaande verzekeringen te beëindigen en via ons opnieuw af te sluiten. Uiteraard helpen wij bij de beëindiging van de oude verzekeringen en regelen wij de nieuwe verzekeringen voor u. Het kan ook dat u bij uw huidige verzekeringsmaatschappij verzekerd wilt blijven, maar uw verzekeringen via ons kantoor wilt laten lopen. Ook dit is mogelijk. Wij kunnen dit eenvoudig voor u regelen. Uw verzekeringen blijven dan ongewijzigd, maar voortaan zijn wij uw aanspreekpunt voor uw verzekeringen. Een dergelijke overstap kost u overigens niets. Wij regelen dit graag voor u!

In onderstaande kopjes vertellen wij u waar wij uw verzekering zoal op controleren.

Overlappingen

Soms hebben mensen zoveel verzekeringen dat ze door de bomen het bos niet meer zien. Er kan dan een situatie ontstaan dat er sprake is van dubbele verzekeringen, of verzekeringen die gedeeltelijk hetzelfde risico dekken. Door dit soort overlappingen wordt er vaak teveel premie betaald. Uiteraard weten wij precies waar deze overlappingen vaak voorkomen en hoe we voor u kunnen besparen.

Overbodige dekking

Er gaat nog wel eens premie verloren door overbodige dekkingen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een oudere auto die nog steeds Allrisk verzekerd is. Of een doorlopende reisverzekering terwijl er geen reizen meer gemaakt worden. Ook dit komt regelmatig voor. Door een goede controle van uw polissen kunnen we de overbodige dekkingen eruit filteren waardoor u uiteindelijk minder premie gaat betalen.

Onvoldoende verzekerd

Verzekeringen hebben periodiek onderhoud nodig. Als dit langere tijd niet gebeurt, is het mogelijk dat u uiteindelijk niet voldoende verzekerd bent. Dit kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden doordat zaken meer waard worden, terwijl de verzekerde sommen niet verhoogd worden. Hierdoor kunt u onderverzekerd raken. Hiernaast is het verstandig om af en toe te onderzoeken of alle risico’s wel voldoende verzekerd zijn. In een mensenleven kan immers veel veranderen. Deze veranderingen kunnen ook gevolgen hebben voor uw verzekeringen.

Premie

Uiteraard moet u de verzekeringen hebben die u nodig heeft en moet de dekking goed zijn. Hiernaast moet de premie natuurlijk niet te hoog zijn. Zeker hiervoor is een ‘Polischeck’ bijzonder nuttig. Wij beoordelen uw verzekeringen namelijk niet alleen op kwaliteit, maar ook op prijs. Als blijkt dat wij u een betere en/of goedkopere verzekering kunnen aanbieden dan doen wij u natuurlijk graag een voorstel. Uiteraard is dit voorstel gratis en vrijblijvend.

null

Heeft u vragen over verzekeringen?

Interesse in een vrijblijvend voorstel?
» Een voorstel is kosteloos;
» Geheel vrijblijvend;
» 100% onafhankelijk.
Afspraak maken »
Bel mij terug »