bezittingen-verzekeringen

Verzekeringen
Bezittingen

Computer- en elektronicaverzekering

Elektronische apparaten zijn in veel bedrijven te vinden. Het gaat hierbij niet alleen om computers, maar ook om printers, modems, kopieermachines en telefooninstallaties. In veel gevallen zijn deze apparaten onmisbaar én duur. Een goede verzekering voor deze zaken is daarom geen gek idee. Met een computer- en elektronicaverzekering bent u o.a. verzekerd tegen beschadiging en diefstal. Ook de programma’s en bestanden zijn meeverzekerd.

Gebouwverzekering

Een gebouw kan door vele oorzaken beschadigd raken. Een goede verzekering dekt daarom niet alleen schade door brand, maar ook door bijvoorbeeld neerslag, lekkage, blikseminslag en ontploffing. Ook de ramen in het gebouw kunt u desgewenst meeverzekeren.    

Glasverzekering

Met een glasverzekering bent u verzekerd tegen de schade van breuk van glas in ramen en deuren. Hiernaast is de verzekering ook uit te breiden met een dekking voor glas in windschermen, toonbanken, vitrines, gebogen ruiten en hardglazen deuren. Ook opschriften en versieringen op uw ruiten kunt u meeverzekeren. U bepaalt zelf hoe uitgebreid u de dekking wilt hebben.

Geldverzekering

Werkt u met contant geld in uw bedrijf? Dan loopt u het risico dat het een keer mis gaat. U kunt het geld verliezen of het geld kan gestolen worden. Ook is een overval in sommige gevallen een reëel risico. Met een geldverzekering kunt u zich tegen dit soort risico’s verzekeren. Hierbij is niet alleen het geld verzekerd, maar ook ander “papier van waarde”, zoals postzegels en cadeaubonnen.

Inventaris- Goederenverzekering

Bij veel grote schades is niet alleen het gebouw beschadigd, maar ook de inhoud van het gebouw. Bijvoorbeeld bij brand, blikseminslag of lekkage. Hierdoor kan uw inventaris schade oplopen of verloren gaan. Ook uw goederen (grondstoffen of handelswaren) kunnen beschadigd raken. Met een inventaris- goederenverzekering verzekert u uw inventaris en uw goederen. Het is ook mogelijk om alleen uw inventaris te verzekeren of alleen uw goederen.

Huurdersbelangverzekering

Als u een bedrijfsgebouw huurt, zal de eigenaar het gebouw wel verzekerd hebben. Het gebouw is immers van de eigenaar. Toch kunt u als huurder ook een belang bij dit gebouw hebben. Dit is bijvoorbeeld het geval als u verbeteringen heeft aangebracht of overgenomen heeft van de vorige huurder. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een parketvloer, een keuken of andere aanpassingen. Deze zaken vallen over het algemeen niet onder de verzekering van de eigenaar. Hiervoor kunt u een huurdersbelangverzekering afsluiten.

verzekering-bezittingen-computer
null

Een vrijblijvend adviesgesprek voor verzekeringen?

» Oriëntatiegesprek is kosteloos;
» Geheel vrijblijvend;
» 100% onafhankelijk;
» Bij u op kantoor, of bij ons.
Afspraak maken »
Bel mij terug »