Vragen hypotheek
  • Heldere uitleg van belangrijke zaken
  • Hypotheekvormen uitgelegd
  • Informatie over starterslening
  • Bouwdepot uitgelegd
  • En nog véél meer
  • Nu gratis aanvragen

Zorgeloos starten met ons starterspakket
Nu gratis aanvragen

Starters krijgen bij het kopen van een woning te maken met onderhandelingen, de hypotheek en andere financiële zaken die het betrekken van een nieuw onderkomen met zich meebrengt. Wij hebben de expertise in huis om deskundig ondersteuning te bieden bij iedere stap in dit belangrijke proces.

Wat doen wij voor starters

Woonhuisverzekering Pictogram

Stapje extra voor starters

Wij zitten zeer regelmatig met starters om de tafel die hun eerste woning willen gaan kopen. Door kennis en ervaring weten wij dat u als jonge huizenkopers meer nodig heeft dan alleen een goed hypotheekadvies.

Als starter heeft u behoefte aan een adviseur die een stapje extra doet; iemand die meedenkt en die moeilijke zaken in duidelijke taal kan uitleggen. Onze adviseurs doen graag dat stapje extra voor u als starter!

Stappenplan pictogram

Wij komen naar u toe

Ons kantoor staat in Katwijk en hier bent u natuurlijk van harte welkom voor een hypotheekgesprek. Maar misschien bent u erg druk of is het te ver en vind u het prettiger wanneer onze adviseur naar u toekomt. Geen probleem. Onze adviseur neemt graag de moeite om uw kant op te komen om uw situatie en wensen door te nemen.

Behoefte aan een gesprek met onze adviseur?

Laat een bericht achter
.

Pictogram paper money

Onderhandelen bij aankoop

Wanneer u dat wenst gaan wij in onderhandeling met de aanbieder van de woning. Bij het kopen van een woning spelen altijd emoties mee. Die kunnen niet worden weglaten.

Als onafhankelijk en deskundig onderhandelaar gaan we daar zakelijk mee om en kunnen daardoor scherp(er) onderhandelen. In veel gevallen is een lagere koopprijs te realiseren dan u van te voren misschien had gedacht.

Direct meer informatie over het kopen van een eerste huis?

Op onze speciale sectie voor starters hebben we de meeste gestelde vragen en actuele onderwerpen samengevat. De moeite waard om te bezoeken wanneer u voor het eerst een huis wilt gaan kopen.