hypotheken-checkpng

Hypotheekcheck
Een kritische blik kan toch geen kwaad?

Heeft u een hypotheek en wilt u weten of er iets verbeterd kan worden? Doe dan de hypotheekcheck!

De hypotheekcheck

Wij controleren uw hypotheek op verschillende punten. Hierbij bekijken wij of uw hypotheek wellicht goedkoper en/of beter gemaakt kan worden. Zo’n hypotheekcheck is geheel vrijblijvend en kost u niets. “Baat het niet, dan schaadt het niet”, zullen we maar zeggen.

Hypotheekcheck

Profiteren van de lage rente

Om te beginnen, kunnen we bekijken of u kunt profiteren van een lagere rente. Dit kan op verschillende manieren bereikt worden. U kunt de hypotheek wellicht oversluiten naar een andere bank. Bij oversluiten van de hypotheek kunt u direct profiteren van de lage rente, maar er moeten vaak wel veel kosten voor gemaakt worden. Hiernaast kunnen we bekijken of u wellicht in aanmerking komt voor rentemiddeling. Bij rentemiddeling daalt de hypotheekrente wat minder hard dan bij oversluiten, maar u heeft veel minder kosten.

Door middel van berekeningen kunnen wij u laten zien welke optie voor u het meest interessant is. Uiteraard zetten wij hierbij ook de kosten voor u op een rijtje, zodat u kunt zien hoe snel u de gemaakte kosten weer terugverdient in de komende periode.

Overlijdensrisicoverzekeringen

Aan veel hypotheken zijn ook zogenaamde overlijdensrisicoverzekeringen gekoppeld. Deze verzekeringen keren een bedrag uit bij een onverhoopt overlijden en zijn vaak verpand aan de hypotheek. De premies voor dit soort verzekeringen zijn de afgelopen jaren flink gedaald. Het is daardoor goed mogelijk dat u kunt besparen op de premie voor deze verzekeringen. Ook dit zoeken wij graag voor u uit.

hypotheken-check
null

Een vrijblijvend hypotheekgesprek aanvragen?

» Oriëntatiegesprek is kosteloos;
» Geheel vrijblijvend;
» 100% onafhankelijk;
» Bij ons op kantoor of bij u thuis.
Afspraak maken »
Bel mij terug »