bedrijfscontinuiteit-verzekeringen

Verzekeringen
Bedrijfscontinuïteit

Bedrijfsschadeverzekering

Een schade in een bedrijf kan ervoor zorgen dat er niet of minder gewerkt kan worden. Het gevolg is dat de omzet daalt, terwijl de vaste kosten gewoon doorlopen. Een bedrijfsschadeverzekering zorgt ervoor dat u de vaste lasten vergoed krijgt. Op die manier kunt u de salarissen en andere vaste kosten gewoon blijven doorbetalen.

Extra kostenverzekering

De extra kostenverzekering kunt u zien als een aanvulling op de bedrijfsschadeverzekering. Waar de bedrijfsschadeverzekering de vaste kosten aan u vergoedt, betaalt de extra kostenverzekering die kosten die nodig zijn om uw bedrijf weer op gang te helpen na een schade. Het kan hier gaan om bijvoorbeeld tijdelijke huur van een ander pand en de bijbehorende verhuiskosten.

Milieuschadeverzekering

In sommige gevallen kunt u aansprakelijk zijn voor vervuiling van het milieu. Zelfs als er u wellicht niets aan kon doen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij verontreinigd bluswater of asbest dat vrijkomt bij een brand of storm. De saneringskosten kunnen vaak flink oplopen. Met een milieuschadeverzekering bent u beschermd tegen dit soort risico’s.

gebroken-schade
null

Een vrijblijvend adviesgesprek voor verzekeringen?

» Oriëntatiegesprek is kosteloos;
» Geheel vrijblijvend;
» 100% onafhankelijk;
» Bij u op kantoor, of bij ons.
Afspraak maken »
Bel mij terug »