Zakelijke verzekeringen
De juiste risico's buiten
de deur houden.

null

Meer informatie of een afspraak maken?

» Oriëntatiegesprek is kosteloos;
» Geheel vrijblijvend;
» 100% onafhankelijk;
» Bij u op kantoor, of bij ons.
Afspraak maken »

Zakelijke verzekeringen
Daar komt een hoop bij kijken!

Een klein ongelukje kan grote gevolgen hebben. De gevolgen kunnen zelfs zo groot zijn dat het voortbestaan van uw onderneming gevaar loopt. Met de juiste verzekeringen houdt u dit soort risico’s buiten de deur. Verzekeringen zijn dan ook nuttig en vaak zelfs onmisbaar. Dit betekent overigens niet dat u alles “wat los en vast zit” zou moeten verzekeren. Teveel verzekeren is geen goed plan. Een verzekeringspakket moet maatwerk zijn. Als onafhankelijk adviseur kunnen wij dit maatwerk leveren en helpen wij u graag bij het selecteren van de juiste verzekeringen.

Alles onder één dak

Niet zelden groeit het aantal verzekeringen zonder dat u er erg in heeft. Een verzekering hier en een verzekering daar. Voordat u het weet, heeft u te maken met vele adviseurs. Het kan natuurlijk ook anders. Als u wilt, kunt u alle verzekeringen via ons laten lopen. Zowel zakelijk als privé. Uw adviseur kan u hierdoor beter adviseren en in geval van schade hoeft u maar één telefoonnummer te onthouden (die van uw adviseur). Makkelijk en overzichtelijk.

Wat doet Binnendijk & Van Rijsbergen?

Binnendijk & van Rijsbergen is een jong, enthousiast en betrokken bedrijf. Wij zijn gevestigd in Katwijk, maar voor persoonlijk advies bezoeken wij onze cliënten door het hele land. Als onafhankelijk adviseurs zijn wij op geen enkele wijze verbonden aan een verzekeraar of financiële instelling.

Meer informatie?

Wij vinden het leuk om te stoeien met cijfers en we zijn niet bang voor kleine lettertjes. Het vinden van een passend verzekeringspakket zien we als een uitdaging waar we iedere dag van kunnen genieten.

We kunnen ons echter wel voorstellen dat u verzekeringen misschien een beetje saai vindt. Wellicht heeft u vragen, maar ziet u op tegen de droge stof die u moet doorworstelen om de antwoorden te vinden. Om u hierbij te helpen, hebben wij een brochure over zakelijke verkeringen gemaakt. Heldere informatie die prettig leesbaar is.

Wilt u deze brochure ontvangen? Bel dan naar 071-4024031 of stuur een e-mail naar info@bevr.nl. Uiteraard is het informatieboekje gratis en vrijblijvend!

mat
zoom-money-white

De Hypotheekcheck

Wilt u weten of uw verzekeringspakket nog in orde is? Of wilt u gewoon eens een second opinion om te weten of het wellicht beter en/of goedkoper kan?

man-on-call
null

Wat onze klanten zeggen?