zakelijke-verzekeringen-verkeer

Verzekeringen
Op de weg

Auto- / Bestelautoverzekering

Voor uw bedrijfsauto’s moet u in ieder geval een WA-verzekering afsluiten. Dat is wettelijk verplicht. Hiernaast kunt u ook schade aan uw eigen auto’s meeverzekeren. Naast deze dekkingen kunt u ook nog kiezen voor allerlei aanvullingen, zoals een ongevallen-inzittenden-verzekering of een rechtsbijstandverzekering. Samen met u kunnen we in kaart brengen welke dekkingen nodig en nuttig voor u zijn.

Aanhangwagenverzekering Bedrijven

Als u schade aan een ander veroorzaakt met uw aanhangwagen dan is dat gedekt onder de WA-verzekering van het trekkende voertuig. De schade aan de aanhanger valt daar echter niet onder. Gezien de prijs van de gemiddelde aanhanger is het een goede overweging om de aanhanger zelf ook te verzekeren. U kunt kiezen voor een standaarddekking (brand, storm, bliksem en diefstal), maar u kunt ook kiezen voor een Allrisk-dekking.

Eigen Vervoerverzekering

Voor de vakman is goed gereedschap onmisbaar. Helaas is goed gereedschap niet goedkoop en ook diefstalgevoelig. Zeker als het gereedschap achterblijft in een bedrijfsauto is verlies door diefstal niet ondenkbaar. Met een Eigen Vervoerverzekering verzekert u uw spullen in uw bedrijfsauto. Het kan gaan om gereedschap, maar ook om andere spullen. De dekking geldt 24 uur per dag, dus als u rijdt en ook als u geparkeerd staat.

Goederentransportverzekering

Bij het vervoer van goederen kan er van alles misgaan. De goederen kunnen gestolen worden of op een andere manier verloren gaan. Hiernaast kunnen de goederen beschadigd raken of wellicht ook bederven. De Goederentransportverzekering biedt een Allriskdekking waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over alle risico’s waaraan uw goederen worden blootgesteld.

Vrachtautoverzekering

Voor uw vrachtwagen heeft u natuurlijk een WA-verzekering nodig. Dit is verplicht. Hiernaast kunt u ook de schade aan uw vrachtwagen meeverzekeren. Zelfs een opgebouwde laad-/loskraan kunt u meeverzekeren. Hiernaast is de dekking nog verder uit te breiden met diverse aanvullende verzekeringen, zoals een ongevallen-inzittenden-verzekering of een rechtsbijstandverzekering.

Wagenparkverzekering

Heeft u meerdere bedrijfsauto’s? Dan is een wagenparkverzekering wellicht een goede overweging voor u. Alle bedrijfsauto’s kunnen overzichtelijk op één polis verzekerd worden. Uiteraard kunt u per auto kiezen voor een dekking op maat. Het hoeven overigens niet alleen personenauto’s te zijn. Ook bestelauto’s, vrachtwagens en aanhangers kunt u verzekeren op uw wagenparkverzekering.

Werkmaterieelverzekering

Heeft u werkmaterieel, zoals een vorkheftruck of een graafmachine? Dan is een goede werkmaterieelverzekering onmisbaar. Met de verplichte WA-dekking is de schade verzekerd die toegebracht wordt aan anderen. Hiernaast kunt u ook de schade aan uw werkmaterieel verzekeren. Hierbij kunt u kiezen uit de dekking brand & diefstal of volledig Allrisk.

pakket-bezorging-verzekering
null

Een vrijblijvend adviesgesprek voor verzekeringen?

» Oriëntatiegesprek is kosteloos;
» Geheel vrijblijvend;
» 100% onafhankelijk;
» Bij u op kantoor, of bij ons.
Afspraak maken »
Bel mij terug »