Hypotheken
Samen op zoek naar de
best passende hypotheek

null

Een vrijblijvend hypotheekgesprek aanvragen?

» Oriëntatiegesprek is kosteloos;
» Geheel vrijblijvend;
» 100% onafhankelijk;
» Bij ons op kantoor of bij u thuis.
Afspraak maken »

Hypotheken
Daar komt een hoop bij kijken!

Waarschijnlijk is een huis de grootste aankoop van uw leven. Daarnaast zijn de hypotheeklasten vaak ook de grootste kosten in de maand. Dit maakt de keuze voor de juiste hypotheek erg belangrijk. Een hypotheek moet bij u passen. Nu en later. Daarnaast moet de hypotheek niet alleen goed zijn, maar natuurlijk ook niet te duur. Als onafhankelijk adviseurs helpen wij u graag om dit te bereiken.

Wat doet Binnendijk & Van Rijsbergen?

Als onafhankelijk adviseurs zijn wij niet gebonden aan een bank of verzekeringsmaatschappij. Hierdoor kunnen wij u hypotheken aanbieden van vele banken en verzekeringsmaatschappijen. U kunt hierdoor rekenen op een objectief advies. Wij selecteren voor u de beste hypotheek, zodat u weet dat de hypotheek bij u past en dat u niet teveel betaalt.

Wat kunt u van ons verwachten?

Een hypotheek is altijd maatwerk. Er is geen standaard oplossing die voor iedereen goed is. Iedere situatie is immers anders en ook de wensen kunnen per persoon verschillen. Om er voor te zorgen dat de hypotheek écht bij u past, maken wij een uitgebreid adviesrapport. In dit rapport worden allerlei zaken tegen het licht gehouden. Zo brengen wij de situatie bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden voor u in kaart, zodat u weet wat de gevolgen kunnen zijn. Hiernaast wordt ook de financiële situatie na pensionering geanalyseerd. Uiteraard vertellen wij u niet alleen over mogelijke risico’s, maar ook over mogelijke oplossingen voor deze situaties.

Stap extra

We willen niet alleen zorgen voor ‘de zak met geld’, maar willen u graag begeleiden van A tot Z. Dit betekent o.a. dat wij u kunnen helpen bij het vinden van de juiste taxateur en notaris. Ook kunnen wij de (voorlopige) koopovereenkomst voor u beoordelen. Indien gewenst, kunnen we zelfs de onderhandelingen bij aankoop voor u overnemen. Kortom, we doen graag een stap extra voor onze klanten.

Meer informatie?

Wij vinden het leuk om te stoeien met cijfers en we zijn niet bang voor kleine lettertjes. Het vinden van passende oplossingen zien we als een uitdaging waar we iedere dag van kunnen genieten.

We kunnen ons echter wel voorstellen dat u hypotheken misschien een beetje saai vindt. Wellicht heeft u vragen, maar ziet u op tegen de droge stof die u moet doorworstelen om de antwoorden te vinden. Om u hierbij te helpen, hebben wij een informatieboekje over hypotheken gemaakt. Heldere informatie die prettig leesbaar is.

Wilt u zo’n boekje ontvangen? Bel dan naar 071-4024031 of stuur een e-mail naar info@bevr.nl. Uiteraard is het informatieboekje gratis en vrijblijvend!

mat
zoom-money-white

De Hypotheekcheck

Met onze Hypotheekcheck bent u ervan verzekerd dat uw hypotheek écht up-to-date is en helemaal bij uw situatie past!
man-on-call
null

Wat onze klanten zeggen?