doorlopendereisverzekering

Doorlopende reisverzekering
Reizen zonder risico's

Een vakantie moet ontspannen en leuk zijn. Helaas zijn er genoeg omstandigheden die een vakantie grondig kunnen verpesten.

Een goede reisverzekering is dan geen overbodige luxe!

Een reisverzekering dekt schade en kosten die het gevolg zijn van onvoorziene gebeurtenissen op reis. Dit kan bijvoorbeeld gaan om verlies of diefstal van bagage, maar ook om onvoorziene medische kosten. Hiernaast is het mogelijk om annuleringskosten mee te verzekeren. Hierdoor krijgt u een vergoeding als de reis (door bepaalde omstandigheden) geannuleerd of afgebroken moet worden.

Verschillende dekkingsrubrieken

U kunt meestal kiezen uit een aantal dekkingsrubrieken, waardoor u een optimale aansluiting krijgt met de verzekeringen die u al heeft. Meestal zijn er de volgende rubrieken:

  • Ongevallen;
  • Geneeskundige kosten;
  • Buitengewone kosten*;
  • Bagage (waaronder ook reisdocumenten);
  • Annuleringskosten.

* Bij buitengewone kosten kunt u denken aan de volgende voorbeelden: de kosten van een gedwongen langer hotelverblijf, de begrafenis- of crematiekosten van een verzekerde in het buitenland, de kosten verbonden aan opsporings- en/of reddingsacties, telecommunicatiekosten en huur van vervangend vervoer.

Aanvullende dekkingen en keuzes

Vaak kunt u kiezen voor een aanvullende dekking voor wintersport en/of andere (avontuurlijke) sporten. Ook is er vaak de mogelijkheid om een extra dekking af te sluiten voor uw (kostbare) sportuitrusting. Tenslotte worden er vaak verschillende pakketten aangeboden met verschillende verzekerde bedragen. Door de vele mogelijkheden kunt u een verzekering samenstellen die precies bij u past.

Aflopende reisverzekering

Gaat u weinig (buiten Nederland) op vakantie? Dan is een doorlopende reisverzekering waarschijnlijk overbodig. In dat geval kunt u wellicht beter kiezen voor een reisverzekering die alleen geldt voor één bepaalde vakantie. Deze verzekering sluit u af, voordat u op vakantie gaat en deze aflopende reisverzekering biedt alleen dekking tijdens de door u gekozen periode. Na afloop van de vakantie stopt de verzekering automatisch. Uiteraard bekijken we graag welke optie voor u het voordeligste is.

doorlopendereisverzekering
null

Heeft u vragen over een doorlopende reisverzekering?

Interesse in een vrijblijvend voorstel?

» Een voorstel is kosteloos;
» Geheel vrijblijvend;
» 100% onafhankelijk.

Afspraak maken »
Bel mij terug »