overons

Ons team
Wie we zijn en wat we doen

Wij stellen ons graag aan u voor!

Wie is wie nu eigenlijk? En wat voert hij of zij zoal uit binnen ons kantoor? U komt erachter door op onderstaande kaders te klikken!

null

Joost van Rijsbergen

Directeur / Hypotheken

Klanten van Joost waarderen zijn persoonlijke aandacht en prijzen zijn heldere manier van uitleggen. Hierdoor hoeft Joost eigenlijk nooit te zoeken naar nieuwe klanten; de klanten gaan op zoek naar Joost. Naast het geven van hypotheekadvies wil Joost ook graag klanten helpen bij de onderhandeling bij aankoop van een huis. De gezonde handelsgeest van Joost werpt hier zijn vruchten af; Joost vecht voor de laatste euro voor de klant. Op deze manier heeft Joost al heel veel euro’s voor zijn klanten bespaard.

Sluiten

null

Mark Binnendijk

Directeur / Verzekeringen

Mark adviseert klanten op allerlei gebieden; van verzekeringen tot hypotheken. Hiernaast is Mark een soort ‘Manusje van alles’. Zo beoordeelt hij soms schadedossiers en verzorgt ook de externe communicatie van het bedrijf. Als gediplomeerd makelaar o.g. bekijkt hij ook graag koopovereenkomsten voor onze ‘hypotheekklanten’ en geeft hen advies over de inhoud hiervan. Naast dit soort uiteenlopende taken, is Mark ook verantwoordelijk voor de afhandeling van mogelijke klachten. Deze taak kost echter heel weinig tijd, omdat er nauwelijks klachten zijn :).

Sluiten

null

Ron Pluijter

Directeur / Hypotheken

Ron is ooit als stagiair begonnen bij Binnendijk & Van Rijsbergen en is daarna nooit meer weggegaan. Sinds 2003 is Ron werkzaam bij Binnendijk & Van Rijsbergen. De eerste jaren heeft hij in de binnendienst gewerkt als ondersteuning van de hypotheekadviseurs. Inmiddels is Ron al jarenlang hypotheekadviseur. Hij voelt zich hierbij als een vis in het water. Aan autorijden heeft Ron geen hekel en bezoekt onze klanten door het hele land; van Groningen tot Zeeland. Naast de genoemde werkzaamheden is Ron met ingang van 1 januari 2018 ook directeur van Binnendijk & Van Rijsbergen.

Sluiten

null

Dennis Ouwerkerk

Directeur / Verzekeringen

Sinds 2007 is Dennis werkzaam bij Binnendijk & Van Rijsbergen. Dennis is een deskundig adviseur die onze klanten voorziet van een degelijk verzekeringsadvies. Voor particuliere verzekeringen én zakelijke verzekeringen bent u bij Dennis aan het juiste adres. Dennis spreekt de klanten op kantoor, maar bezoekt de klant ook net zo lief thuis. Van ’s ochtends tot ’s avonds, in Katwijk of daar buiten; het maakt Dennis niet uit. Pas als de klant tevreden is, is Dennis dat ook. Naast de genoemde werkzaamheden is Dennis met ingang van 1 januari 2018 ook directeur van Binnendijk & Van Rijsbergen.

Sluiten

null

Bernard Lieverse

Hypotheken

Met meer dan 40 jaar werkervaring in de financiële wereld is Bernard de meest ervaren adviseur die we hebben. Vanaf 1975 heeft Bernard 26 jaar lang gewerkt voor een bank en daarna nog eens 9 jaar voor een hypotheekadvieskantoor. Vanaf 2010 is Bernard als hypotheekadviseur werkzaam voor Binnendijk & Van Rijsbergen. Bernard weet als geen ander de weg in ‘hypothekenland’ en weet voor (bijna) alle lastige vraagstukken een passende oplossing.

Sluiten

null

Bas Pluijter

Hypotheken

Sinds de zomer van 2011 werkt Bas voor Binnendijk & Van Rijsbergen. In eerste instantie is Bas begonnen op de verzekeringsafdeling. In deze veelzijdige functie hield hij zich bezig met schadeafwikkeling, wijzigingen, archivering en allerlei administratieve handelingen.
Bas heeft echter niet alleen verstand van verzekeringen, maar ook van hypotheken. Toen de hypotheekafdeling versterking kon gebruiken, hoefde Bas niet lang na te denken. Als gediplomeerd hypotheekadviseur is Bas nu -naar volle tevredenheid- werkzaam voor de hypotheekafdeling.

Sluiten

null

Jacques van Eck

Hypotheken

Sinds 1 september 2018 werkt Jacques bij Binnendijk & Van Rijsbergen. Jacques is Erkend Hypotheekadviseur en bovendien is hij Financieel Planner (FFP). Doordat Jacques jarenlang bij verschillende instanties in de financiële sector heeft gewerkt, heeft hij veel ervaring opgedaan, en bent u als klant verzekerd van een goed hypotheekadvies. Aangezien Jacques voornamelijk vanuit huis werkt, is hij over het algemeen niet aanwezig op ons kantoor in Katwijk. Mocht u hem nodig hebben, dan kunt u hem uiteraard zowel per mobiele telefoon als per e-mail bereiken.

Sluiten

null

Kees Haasnoot

Hypotheken

Kees is al sinds de oprichting (1999) werkzaam bij Binnendijk & Van Rijsbergen. Toen Kees begon als stagiair werd al snel duidelijk dat Kees helemaal op zijn plek was bij  Binnendijk & Van Rijsbergen. Nadat Kees zijn opleiding had afgerond, is hij teruggekeerd naar Binnendijk & Van Rijsbergen en niet meer vertrokken. Kees ondersteunt de hypotheekafdeling. Hij controleert alle stukken en heeft contact met klanten, banken, notarissen en makelaars. Hiernaast is Kees adviseur voor consumptieve kredieten en ook onze vraagbaak bij computerproblemen.

Sluiten

null

Lieke Smit

Hypotheken

Lieke heeft jarenlang gewerkt bij een makelaar, voordat zij in 2019 de overstap maakte naar ons bedrijf. Lieke is de onmisbare collega voor onze hypotheekadviseurs. Ze maakt en controleert dossiers en heeft contact met banken, notarissen en makelaars. Lieke zorgt er voor dat alles goed verloopt. Snel & foutloos. Zoals het hoort.

Sluiten

null

Joanne Klinkenberg

Hypotheken

Joanne is de steun en toeverlaat van onze binnendienst. Daar waar de binnendienst hulp nodig heeft, komt Joanne in beeld. Kom je ergens niet uit of heb je wat hulp nodig? Joanne fikst het wel. Joanne werkt al sinds 2006 voor Binnendijk & Van Rijsbergen. Door haar jarenlange ervaring kan ze eigenlijk alle klussen aan. Altijd vriendelijk en breed inzetbaar. Dat is Joanne.

Sluiten

null

Rick Pluijter

Verzekeringen

Rick heeft jaren lang voor Binnendijk & Van Rijsbergen gewerkt. In eerste instantie werkte hij op de hypotheekafdeling, maar later is hij overgestapt naar onze verzekeringsafdeling. Na een kort uitstapje in een andere branche is Rick sinds 2020 weer bij ons terug. Als verzekeringsadviseur voelt hij zich weer als een vis in het water.

Sluiten

null

Petra Bekx

Verzekeringen

Met de opleiding voor reisadviseuse op zak is Petra eerst gaan werken bij een reisbureau. Uiteindelijk bleek haar hart toch meer te liggen bij de financiële dienstverlening. In 2006 is Petra gaan werken bij een plaatselijke bank. Daar heeft zij de nodige verzekeringsdiploma’s en certificaten behaald en is gaan werken als Adviseur Particuliere Relaties. In maart 2016 heeft Petra de overstap gemaakt naar Binnendijk & Van Rijsbergen. Petra voert ondersteunende werkzaamheden uit voor de verzekeringsadviseurs en is medeverantwoordelijk voor de schadeafwikkeling van lopende schades.

Sluiten

null

Vera van Rijn

Verzekeringen

Vera heeft een aantal jaar met veel plezier gewerkt als opticien, maar was toe aan een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging heeft ze gevonden op de verzekeringsafdeling van Binnendijk & Van Rijsbergen waar ze sinds september 2017 werkt. In korte tijd heeft Vera de benodigde diploma’s gehaald en heeft zich het vak snel eigen gemaakt. Ze zorgt voor een snelle en correcte afwikkeling van de schades, adviseert klanten, beheert de verzekeringen en biedt ondersteuning aan de adviseurs.

Sluiten

null

Linda van Rhijn

Administratie

Linda is een werkneemster ‘van het eerste uur’. Al vanaf de oprichting van Binnendijk & Van Rijsbergen (1999) is Linda van de partij. Alles wat met boekhouding & cijfers te maken heeft, is de verantwoordelijkheid van Linda. Dit is bijvoorbeeld de volledige boekhouding, loonadministratie, controle van facturen, betalingen, enzovoorts, enzovoorts. Linda is het aanspreekpunt voor de accountant en banken en regelt zelfstandig alle geldzaken waar we als bedrijf mee te maken hebben.

Sluiten

null

Lisa Walen

Binnendienst

Waar veel werk is, is Lisa. Ze kan ongeveer alles en helpt waar de hulp nodig is. Ze verwerkt administratie, verstuurt brieven, belt klanten, enzovoorts, enzovoorts. Ondanks dat Lisa parttime werkzaam is bij Binnendijk & Van Rijsbergen (in verband met haar studie) is zij onmisbaar voor ons team.

Sluiten

null

Gerco Guijt

Binnendienst

De jonge Gerco heeft zich in korte tijd geliefd en ongeveer onmisbaar gemaakt bij Binnendijk & Van Rijsbergen. Gerco voert alle klussen uit waar de binnendienst moeilijk aan toe komt. Hiernaast verstuurt hij mailingen en informatiepakketten en is hij ook van grote waarde bij zowel het maken als het onderhouden van onze internetsite. Helaas ligt de roeping van Gerco elders en zal hij op termijn ons bedrijf gaan verlaten. Momenteel volgt hij de opleiding Theologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, waardoor hij alleen parttime beschikbaar is voor ons.

Sluiten

null

Bart Vroegindeweij

Binnendienst

Op onze hypotheekafdeling is Bart een teamspeler die zich in korte tijd heeft bewezen! Een échte doorzetter! Hij verwerkt administratie, verstuurt brieven, controleert mailingen, belt klanten, enzovoorts, enzovoorts. Bart kan alle klussen aan en is een aanwinst voor ons ‘BEVR-team’.

Sluiten

null

Wouter Vroegindeweij

Binnendienst

Wouter is een hardwerkende en gezellige binnendienst-collega. Hij ondersteunt diverse collega’s met allerlei administratieve werkzaamheden. Door het werk van Wouter verloopt alles op rolletjes. Met inzet en geduld zorgt Wouter ervoor dat alles netjes wordt afgehandeld. Zoals het hoort.

Sluiten

null

Nico Dijkdrent

Binnendienst

Nico is parttime werkzaam bij Binnendijk & Van Rijsbergen (in verband met zijn studie) en houdt zich druk bezig met allerlei administratieve werkzaamheden voor diverse collega’s. Nico verzet veel werk en is ongeveer overal inzetbaar. Een soort onmisbare duizendpoot.

Sluiten