wat-klanten-zeggen

Wat klanten zeggen
Het commentaar van onze klanten

Wat klanten zeggen.

Wij vinden dat wij goed werk leveren en dat u bij ons aan het juiste adres bent.

Dat is echter onze eigen, bescheiden mening. Bent u benieuwd wat klanten zeggen over Binnendijk & Van Rijsbergen? U kunt onderaan deze pagina het commentaar van enkelen van onze klanten lezen! Klik hiervoor op de verschillende kaders.

Facebook

Sinds enige tijd kunt u ons vinden op Facebook! Naast de wekelijkse ‘rentewekker’ en ander interessant nieuws kunt u daar ook lezen wat de klanten van ons vinden.

Wat is uw mening?

Bent u tevreden over onze dienstverlening? Dat horen wij graag! Indien u wilt, kunt u een berichtje achterlaten op onze Facebook-pagina of ons een e-mail sturen. Schroom ook niet om anderen over uw positieve ervaringen te vertellen. In dit verband wijzen wij u graag op de mogelijkheid om klanten naar ons te verwijzen. Zorgt u voor een nieuwe klant voor ons? Dan belonen wij u met een diner-bon of VVV-bon ter waarde van € 50,00.

Heeft u een klacht?

Bent u niet tevreden of heeft u een klacht? Dan stellen wij het op prijs als u dit aan ons laat weten. Wij nemen uw commentaar zeer serieus en zullen ons uiterste best doen om uw klacht naar tevredenheid op te lossen. Eventuele klachten kunt u mailen naar de directie (mark@bevr.nl).

wat-klanten-zeggen
null

Een vrijblijvend hypotheekgesprek aanvragen?

» Oriëntatiegesprek is kosteloos;
» Geheel vrijblijvend;
» 100% onafhankelijk;
» Bij ons op kantoor of bij u thuis.
Afspraak maken »
Bel mij terug »