verzekering-recreatiewoning

Recreatie en vrije tijd
Plezier verzekerd

Recreatie kan veel geld kosten.

Vaak gaat recreatie gepaard met dure bezittingen.

De caravan is in Nederland bijzonder populair. Ook steeds meer mensen hebben een stacaravan of zelfs een recreatiewoning. Daarnaast is watersport ook een populaire vrijetijdsbesteding. Het aantal mensen met een eigen zeilboot of motorboot stijgt dan ook jaarlijks. Aangezien het vaak om kostbare zaken gaat, is een verzekering voor deze bezittingen zeker aan te raden.

Caravanverzekering

Uw caravan kan op verschillende manieren beschadigd raken. Het kan bijvoorbeeld gaan om een aanrijding, brand of natuurgeweld. Uiteraard kan ook de hele caravan gestolen worden. Tegen dit soort risico’s kunt u uw caravan verzekeren. U heeft hierbij de keuze uit een uitgebreide dekking (Allrisk) of een wat meer beperkte dekking. Ook kan de inboedel in de caravan en een eventuele voortent meeverzekerd worden. Of het nu gaat om een gewone caravan of een stacaravan; voor alle caravans kunnen we een passende verzekering aanbieden.

» Meer over een caravanverzekering

Kampeerautoverzekering

Bij een kampeerautoverzekering heeft u -net als bij een auto- te maken met de wettelijk verplichte WA-verzekering. Met de WA-verzekering bent u verzekerd tegen schade die u per ongeluk aan anderen toebrengt. Hiernaast is het natuurlijk mogelijk om uw kampeerauto te verzekeren tegen schade. Net als bij de caravanverzekering heeft u hierbij de keuze uit verschillende dekkingen. Ook de inboedel in uw kampeerauto kunt u meeverzekeren op de kampeerautoverzekering.

» Meer over een kampeerautoverzekering

Recreatiewoningverzekering

Een toenemend aantal Nederlanders bezit een eigen recreatiewoning. Uiteraard is het verstandig om uw recreatiewoning goed te verzekeren. Het immers een kostbaar bezit. De mogelijke verzekeringen lopen uiteen van zeer beperkt tot zeer uitgebreid. Ook is het mogelijk om de aanwezige inboedel mee te verzekeren.

» Meer over een recreatiewoningverzekering

Pleziervaartuigenverzekering

Met een boot kunt u schade aan anderen toebrengen. Voor kleine boten is dit risico mogelijk verzekerd op uw ‘gewone’ aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren. In veel gevallen is echter een aanvullende WA-verzekering voor uw boot noodzakelijk. Hiernaast kunt u natuurlijk ook de schade aan uw eigen boot verzekeren. Ook hier heeft u keuze uit verschillende opties. Ook is het mogelijk om de inboedel aan boord van het vaartuig mee te verzekeren. Bij veel verzekeringen is de inboedel tot een beperkt bedrag standaard meeverzekerd.

» Meer over een pleziervaartuigenverzekering

Reisverzekering

Tenslotte: de reisverzekering. Gaat u op vakantie? Dan is een reisverzekering een verstandige overweging. Zeker als u vertrekt naar verre landen, is een goede reisverzekering aan te raden. Een reisverzekering bestaat uit verschillende rubrieken. U kunt zelf bepalen hoe uitgebreid uw reisverzekering moet zijn. Over het algemeen  kunt u kiezen uit de rubrieken: geneeskundige kosten, bagage, ongevallen, buitengewone kosten, geld en annuleringskosten. U kunt de verzekering afsluiten voor een enkele vakantie, maar u kunt ook kiezen voor een doorlopende reisverzekering.

» Meer over een reisverzekering

doorlopendereisverzekering
null

Heeft u vragen over verzekeringen rondom recreatie en vrije tijd?

Interesse in een vrijblijvend voorstel?

» Een voorstel is kosteloos;
» Geheel vrijblijvend;
» 100% onafhankelijk.

Afspraak maken »
Bel mij terug »