hypotheekrenteaftrek

De meest duurzame
hypotheek van Nederland:

De meest duurzame hypotheek van Nederland

Als Binnendijk & van Rijsbergen zijn wij er trots op dat wij de duurzaamste hypotheek van Nederland aan kunnen bieden. En dat kan flink in je portemonnee schelen!

Voordelen van de duurzame hypotheek

Deze hypotheek heeft veel voordelen wanneer je een bestaande woning koopt én direct wilt gaan verduurzamen. Denk bijvoorbeeld aan isolatie, zonnepanelen of duurzaam verwarmen. Daarnaast: Hoe energiezuiniger je huis, hoe lager je rente!

€ 25.000 extra lenen tegen 0% rente!*

Gratis bespaaradvies t.w.v. € 189,-*

Financieel voordeel

Bij Binnendijk & van Rijsbergen hebben we ons volledig gericht op het ontwikkelen van een hypotheek die past bij de verduurzaming van woningen. We zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid de toekomst heeft en willen graag ons steentje bijdragen aan een groenere wereld. Allereerst is er het financiële voordeel: bij het verduurzamen van je woning kun je gebruik maken van aantrekkelijke subsidies, waardoor je niet alleen bijdraagt aan een beter milieu, maar ook nog eens geld bespaart op je energierekening. Daarnaast profiteer je van een lagere rente op je hypotheek wanneer je investeert in duurzame maatregelen voor je woning.

Geschikt voor bestaande woningen

Een ander voordeel van de duurzame hypotheek is dat deze is ontwikkeld voor de aankoop van bestaande woningen. Het is dus niet alleen mogelijk om een duurzaam huis te kopen, maar ook om een bestaande woning te verduurzamen. Dit biedt mogelijkheden voor mensen die al in een huis wonen en deze willen verduurzamen, maar ook voor mensen die een oudere woning willen kopen en deze willen aanpassen aan hun wensen en duurzaamheidseisen.

Flexibiliteit

De duurzame hypotheek is ontwikkeld met oog voor de toekomst en biedt daarom ook flexibiliteit. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om extra af te lossen zonder boete, wat ervoor zorgt dat je meer vrijheid hebt om je hypotheek af te stemmen op je persoonlijke situatie en wensen.

Betrouwbaar en veilig

Tot slot vinden we het belangrijk om te vermelden dat de duurzame hypotheek van Binnendijk & van Rijsbergen voldoet aan alle strenge eisen die gelden voor financiële producten. We hebben ons laten certificeren door verschillende instanties en zijn trots op het feit dat we een hypotheek kunnen aanbieden die niet alleen duurzaam is, maar ook betrouwbaar en veilig.

Conclusie

Kortom, de duurzame hypotheek van Binnendijk & van Rijsbergen is een aantrekkelijke optie voor mensen die hun woning willen verduurzamen en daarbij financieel voordeel willen behalen. We zijn ervan overtuigd dat deze hypotheek bijdraagt aan een groenere wereld en kijken ernaar uit om samen met onze

* Vraag naar de voorwaarden

null

Een vrijblijvend hypotheekgesprek aanvragen?

» Oriëntatiegesprek is kosteloos;
» Geheel vrijblijvend;
» 100% onafhankelijk;
» Bij ons op kantoor of bij u thuis.
Afspraak maken »
Bel mij terug »