schademelding

Advies tijdens het Coronavirus
Advies en de service die u van ons gewend bent.
Maar nu wel op gepaste afstand.

Ons advies blijft persoonlijk
Een advies over hypotheken is maatwerk. Het is ook persoonlijk. Wat een goede hypotheek is voor uw buurman, is misschien geen goede hypotheek voor u (en andersom). Daarom is persoonlijk contact tussen u en uw adviseur belangrijk. Op deze manier kan uw adviseur u het beste adviseren.

Door het coronavirus is het persoonlijke contact wel iets veranderd. We moeten immers gepaste afstand houden en zoveel mogelijk vanuit huis werken. Ondanks deze veranderingen kunt u echter nog steeds rekenen op een persoonlijk advies van ons.

Digitaal adviesgesprek
Door gebruik te maken van een slim programma en een webcam komen we behoorlijk dicht in de buurt van het oorspronkelijke ‘hypotheekgesprek’. Van achter uw computer kunt u uw adviseur zien. Tevens kunt u direct meekijken in de berekeningen die de adviseur voor u maakt. Inmiddels hebben we vele van dit soort ‘digitale adviesgesprekken’ achter de rug en zien we dat het uitstekend werkt. Dit merken we ook uit de vele enthousiaste reacties van ons klanten.

Is de bodem van de hypotheekrente bereikt?
De hypotheekrente is de laatste tijd telkens iets gedaald. Inmiddels zijn we aangekomen op een historisch dieptepunt. Hoewel de rente nu al langere tijd laag en stabiel is, verwachten meerdere deskundigen dat dit wel eens zou kunnen veranderen. Men verwacht dat de hypotheekrente zal stijgen als gevolg van het coronavirus.

Stijging in oversluitingen
Door de verwachte rentestijging besluiten veel mensen om hun hypotheek onder te brengen bij een andere bank. Door het ‘oversluiten’ van de hypotheek kan men direct profiteren van de huidige lage rente. Hierbij blijkt dat er ook vaak gekozen wordt voor een wat langere rentevaste periode waardoor de maandlasten voor lange tijd stabiel blijven.

Wilt u weten of oversluiten ook voor u interessant is? Neem dan contact met ons op! Wij maken graag een vrijblijvende berekening voor u.

null

Een vrijblijvend hypotheekgesprek aanvragen?

U heeft uw droomhuis gezien of jullie gaan trouwen. Maak vrijblijvend een afspraak

» Orientatiegesprek is kostenloos
» Geheel vrijblijvend
» 100% onafhankelijk
» Digitaal via webcam of telefonisch

Afspraak maken »
Bel mij terug »